контакт

Контакт

Ве молиме пополнете го формуларот подолу и испратете го.
Име и презиме:*
E-mail:*
телефон:
-
мобилен:
-
предмет:*
порака:*
Напишете што гледате во полето:

* задолжително поле

Здружение за македонско-германско пријателство и соработка Битола
Комплекс Пелагонка 2 Ламела 4 - III кат
7000 Битола, Македонија
 
тел./факс + 389 47 221-336 
моб. + 389 75 395-041 
 
Претседател: доц. д-р Валентина Илиева
Професор по германски јазик