Initiativausschuss

inicijativen-odbor

Ве покануваме на прославата по повод 20 години постоење и успешна работа на Здружението за македонско германско пријателство и соработка Битола. Дата: 23.11.2016 (среда) Почеток: 19:00 часот Место: НУ Завод и Музеј Битола