Aktivitäten 1996-2016

АКТИВНОСТИ ОД 1996-2016 год

Амбасадори

 

Литературни читања

Концерти

име:

Концерт на Белградскиот Квартет – Хорни Гете Институт – Дом на АРМ 05.03.1997 – Konzert des Quartets Horni aus Belgrad – Goethe Institut – Haus der Armee 05.03.1997

Слика

http://zmgps.org.mk/1996-2000/2/2.html 

Изложби

Театарски претстави 

Семинари

Предавања

Гости

Божиќни прослави

Донации

Годишни прослави

Volkstrauertag

Работилници

Градски часовник

Ве покануваме на прославата по повод 20 години постоење и успешна работа на Здружението за македонско германско пријателство и соработка Битола. Дата: 23.11.2016 (среда) Почеток: 19:00 часот Место: НУ Завод и Музеј Битола