Category Archives: претседателство

членови

Петровски Горан директор на Дигитал Фото видео  студио “ПИНК” Битола д-р Шулевски Николче проф. по германски јазик во СОЕУ “Јане Сандански”, судски преведувач по германски јазик и основач на Училиште за германски јазик  “ДЕЛФИН” Битола м-р Ковачевски Васко Ген. директор на ЕСМ м-р  Монавчева Симона професор по германски јазик во ОУ „Тодор Ангелевски“ Битола

Read More