Работичница, литературно читање, изложба и презентација по повод јубилната година од Alexander von Humboldt и Clara Schumann

ЗМГПС Битола организира: 

Работичница, литературно читање, изложба и презентација по повод јубилната година од Alexander von Humboldt и Clara Schumann

Пријавување до 30.09.2019 во ЗМГПС

Повеќе информации на флаерот>>>