https://www.apla.mk/ Онлајн работилница на германски јазик за Бах

Здружението за македонско-германско пријателство и соработка од Битола во четврток, на 19 ноември, организира онлајн работилница на германски јазик, посветена на големиот  германски музичар Јохан Себастијан Бах. 

Link