ОМАЖ НА БРАМС

 

 

ОМАЖ НА БРАМС

Овој четврток му оддаваме почит на едно од најголемите имиња на германската музичка традиција – ЈОХАНЕС БРАМС.

Здружението за македонско-германско пријателство и соработка од Битола заедно со здружението АРС АД АСТРА и со поддршка од Гете-институт од Скопје, со свечен концерт ќе го одбележат 125 годишниот јубилеј од смртта на композиторот.

 24.11.2022, четврток, 19 часот

КИЦ Офицерски дом

Ве очекуваме!!!