Category Archives: партнери

странски

Амбасада на СР Германија Aмбасада на Република Австрија Институт за мегународна соработка на германскиот сојуз на народните универзитети     Гете Институт Фондација Конрад Аденауер Роберт Бош фондација Германска служба за академска размена Издавачка кука Хубер Градот Каизерслаутерн Институт за македонско германски однoси Интeрнационална австриска диплома

Read More

домашни

Во овој дел Ви ги претставуваме нашите домашни соработници, со кои долги години соработуваме: ОПШТИНА Битола  МУБ Св. Климент Охридски Битола  Македонска праволавна црква  Завод, Музеј и Галерија Битола  Универзитет Св. Климент Охридски Битола  Конзулати: Австриски, Француски, Британски,Турски, Словенечки, Грчки, Руски и др.  Училишта: (основни и средни) “Климент Охридски”, “Стив Наумов”,“Кирил и Методиј”, д-р. “Трифун Пановски”, “Елпида […]

Read More